Duurzaam bouwen – Bouwen en renoveren in hout

Op 22 maart 2019 presenteerden APLOAD Lda en CICCOPN het project ‘In aanbouw’ aan een publiek van meer dan 80 personen, professionals uit de houtsector, die de sessie bijwoonden. “Duurzaam bouwen – Bouw en renovatie op Madeira” (staat voor “Duurzaam bouwen – Bouw en herstel in hout”). Door later instappen van CICCOPN in het project (ter vervanging van een terugtrekkende partner) was het niet mogelijk om de presentatie van het project te integreren in de officiële agenda van het evenement (reeds vastgelegd), maar José Bronze, de projectcoördinator, werd direct tijdens het evenement geïntroduceerd en gaf zo een toespraak voor de volledige presentatie van het project. De aard van het evenement is afgestemd op het beroepsonderwijs en -opleiding en het professionele domein dat CICCOPN in het project timmeren heeft omarmd.